Sehingga RM2000, Tanpa Sebarang Dokumen

Saya perlukan RM

+
Jumlah Bayaran
700

Contoh: Jumlah Pinjaman RM1,000 dipinjam dan dibayar sepenuhnya selepas 90 hari. Kadar faedah (Maximum Annual Percentage Rate - APR) adalah 18% setahun. Jumlah yang perlu dibayar adalah = RM1.039,08. (Mak 18% Tahunan) Tempoh Minima 90 hari dan tempoh maksima 180 hari

4 Langkah Mudah untuk dapatkan Pinjaman Doctor Ringgit
Permohonan PinjamanLengkapkan permohonan online secepat 2 minit.

Dapatkan status kelulusan pinjaman anda dalam 1 jam bekerja.
Tandatangani Kontrak PinjamanPegawai kami akan menghubungi anda untuk menandatangani perjanjian
Dapatkan WangTerima wang dalam akaun bank anda dalam masa beberapa jam bekerja.
Membuat pembayaran balikBuat pembayaran balik di mana-mana mesin ATM melalui Pindahan Dana atau membayar secara online melalui Pindahan Dana menggunakan Akaun Perbankan Internet anda sendiri.
Siapakah layak menggunakan servis kami?
Umur21 - 60
LokasiSeluruh Malaysia kecuali Sabah & Sarawak
PekerjaanIndividu yang bekerja mempunyai gaji bersih minima RM 1500

Hanya Bawa IC Anda !
Memang Begitu Mudah !!

Sila lengkapkan butiran peribadi anda dengan sepenuhnya bagi pemprosesan permohonan yang cepat.
Bantuan Kewangan Kecil Anda Di Hari Hujan
Prosedur Yang MudahKita mengurangkan pengambilan dokumen untuk memudahkan anda mendapatkan pinjaman. Dengan hanya mengisi permohonan, tanpa cagaran dan tanpa penjamin.
Tiada Kos TersembunyiDengan amaun faedah ditunjukkan terdahulu, gunakan kalkulator untuk mengira amaun yang dikenakan sebelum membuat keputusan. Wakil Khidmat Pelanggan kami akan menerangkan caj-caj yang dikenakan kepada anda. Tertakluk kepada terma dan syarat, caj-caj akan ditolak apabila pinjaman dikeluarkan.
Kami PantasPindahan dana dalam masa 24 jam selepas kelulusan didapatkan
Sentiasa bersamamu, pada bila-bila masa, di mana juaKami menghargai masa anda, jadi semua urus niaga dilakukan mengikut keselesaan anda, membolehkan anda untuk membuat permohonan dan mendapatkan wang secepat mungkin.
Pembayaran yang fleksibelDalam keadaan yang tidak diduga jika bukan kerana kesalahan peminjam, Doctor Ringgit menawarkan perkhidmatan Pemanjangan Pembayaran Balik berdasarkan kes.
Meringankan beban andaKami bersedia untuk membantu anda mencari penyelesaian kewangan terbaik yang paling sesuai dengan keperluan anda.
Alex Chin C. K.29 tahun
Saya mempunyai beberapa bil-bil yang tidak dijangka untuk dibayar dan saya perlukan wang tunai segera. Saya kagum bagaimana cepat keseluruhan proses dengan Doctor Ringgit - daripada memohon pinjaman ke mendapatkan wang di dalam akaun bank saya. Sekarang saya sempat menyelesaikan bayaran bil-bil saya dan juga mengetahui dengan tepatnya pembayaran balik saya!
Noor Amirah33 tahun
Doctor Ringgit telah membantu saya beberapa kali dalam masalah kewangan saya. Kakitangannya sentiasa sedia membantu, sopan, dan beramanah.
P. Kumaresan40 tahun
Semua bank menolak permohonan pinjaman saya, saya sangat memerlukan wang tunai tambahan untuk membayar bil-bil saya kerana saya terlebih belanja untuk yuran tuisyen kanak-kanak saya. Nasib baik Doctor Ringgit dapat membantu. Terima kasih Doctor Ringgit!